Svensk: BUD
Snabbt, säkert & auktoriserat.

En bud- och expresstjänst speciellt utvecklad för advokatbyråer, fastighetsbolag och andra företag inom Stockholm som dagligen hanterar dokument och handlingar.

Som ett auktoriserat delgivningsföretag erbjuder vi samma höga standard och säkerhet som våra delgivningstjänster.

 

Vad är Svensk: BUD?

Vi hämtar och levererar allt förutom stora försändelser. Vi fokuserar istället helhjärtat på att snabbt hantera och leverera handlingar, dokument och andra mindre försändelser.

Enkel och tydlig prissättning.

Inom BUD sysslar vi inte med priszoner, fakturaavgifter eller andra konstigheter som att ta extra betalt för att ringa mottagaren. ​

Expressbud inom Stockholms län.

Vi erbjuder denna tjänst inom hela Stockholms län. Om upphämtning eller leverans behöver ske utanför är ni välkomna att kontakta oss.​

Våra kurirer är auktoriserade delgivningsmän.

I vissa fall kan era bud, dokument och handlingar behöva delges. Som auktoriserade av Länsstyrelsen får vi hantera dem med. Oavsett om ni är i behov av bud eller delgivningar assisterar vi er. En lösning för allt, med andra ord!

Behöver ni hjälp?

Ladda upp eller be oss hämta.

Vilka är vi?

Svensk Delgivning är ett av Länsstyrelsen auktoriserat delgivningsföretag som säkerställer att rättsliga dokument når de personer som är skyldiga att ta emot dem. Våra delgivningsmän, registrerade hos länsstyrelsen, arbetar på uppdrag av företag, privatpersoner och myndigheter för att leverera dessa viktiga dokument på ett juridiskt korrekt och ansvarsfullt sätt.

Svensk Delgivning erbjuder följande tjänster: