24h delgivning inom hela Sverige.

I vår unika 24h-tjänst dedikerar vi handläggare och minst en delgivningsman helt åt ert ärende. Allt för att säkerställa att er handling levereras så fort som möjligt.

Vi accepterar och hanterar brådskande ärenden. Tjänsten är tillgänglig alla dagar på året.

Vad vi garanterar:

Omedelbart delgivningsförsök.

Vår delgivningsman åker omedelbart. Vi garanterar delgivningsförsök inom 24 timmar från det att ordern bekräftats. Vanligtvis bekräftas den direkt när ni ringer in.

Vi får delge överallt.

Som ett auktoriserat delgivningsföretag har våra delgivningsmän rätt att få tillträde till enskilt område som inte utgör bostad för att verkställa stämningsmannadelgivning, i enlighet med Delgivningslagen 46 §.

Personlig kontakt.

Vi uppdaterar er omedelbart med utfall. Vi kan även höra av oss gällande ärendekompletteringar, eventuella förhinder och övriga frågor.

Beställningsformulär

Ring oss!

Kan eller vill ni inte skicka digitalt?

I vår 24h-tjänst kan vi även hämta upp handlingar hos er. Säg detta under samtalet.

Vilka är vi?

Svensk Delgivning är ett av Länsstyrelsen auktoriserat delgivningsföretag som säkerställer att rättsliga dokument når de personer som är skyldiga att ta emot dem. Våra delgivningsmän, registrerade hos länsstyrelsen, arbetar på uppdrag av företag, privatpersoner och myndigheter för att leverera dessa viktiga dokument på ett juridiskt korrekt och ansvarsfullt sätt.

Svensk Delgivning erbjuder följande tjänster: